Vill du sponsra Aktivis?

Genom att samarbeta med Aktivis hjälper du barn, unga och vuxna med särskilt stöd till en bättre hälsa och vardag. Genom våra aktiviteter får deltagarna motion, nya vänner men framför allt, ha roligt tillsammans.
Vill du blir vår samverkanspartner eller sponsra någon av våra aktiviteter? Skriv till oss på info@aktivis.se. Du får givetvis synas här på hemsidan och i våra andra informationskanaler.
Vi och barnen har tacksamt tagit emot sponsring från flera företag i Sverige, allt från gympapåsar, vattenflaskor till 100% gratis glasögon.

Vi har blivit stolta "Peppare". Aktivis motto har alltid varit "mer liv i rörelse" och det står vi verkligen för. Vi vill att alla ska röra på sig mer, hur man gör spelar ingen roll det viktiga är att vi rör på oss, har roligt och umgås med goda kamrater. Det gör oss därför stolta att samarbeta med Generation PEP ! Som delar vår syn på mer liv i rörelse. 

Aktivis sportcamp 2018 

Vi är jätteglada att presentera Delectus Assistans som 2018 sponsrar Aktivis sportcamp. Tack för att ni hjälper till och skapar mer liv i rörelse.

Delectus Assistans                      Personlig assistans