Idrottstimmen

Nu har barn, unga och vuxna chansen att tillsammans med oss på Aktivis vara med och träna på söndagar. Idrottstimmen är en plats för lek och rörelse. Detta vänder sig till rörelseintresserade barn, unga och vuxna med behov av särskilt stöd.

Idrottstimmen HT 2020 blir inställd. 

Corona viruset bestämmer just nu över oss människor ute i världen. Vi är rädda om er och om oss själva. Vårterminens idrottstimme blir därför inställd. Vi tycker detta är såklart väldigt tråkigt men vi ser framåt och positivt på framtida idrottstimmar med mycket liv i rörelse.  

Idrottstimmen HT 2020

På idrotts timmen finns det möjlighet att träna, löpning, intervaller, styrkträning i olika former, boxning, musikgympa och massa roliga lekar. Målet med våra olika aktivteterna är att ha kul tillsammans med andra och hitta glädjen i att vilja röra sig. Att delta i idrottstimmen kräver ingen hög rörelsekompetens utan du rör på dig efter din egna ambition och nivå. De olika aktiviteterna kommer att anpassas efter gruppens önskemål och kunskaper. Givetvis kommer varje deltagare delta utifrån sina egna förutsättningar.

För barn och ungdomar som behöver mer förberedelser inför idrottstimmen så har vi möjlighet att skicka ut ett schema över aktivitetens innehåll med start och slut.  

Idrottstimmen bedrivs under terminerna. Vill du veta mer? Skriv till oss på info@aktivis.se

Idrottstimmen VT 2020

INSTÄLLD PGA. CORONA

När: INSTÄLLD

Tid: 10.00 - 11.00

Plats: "Scout stugan" Järvstigen 18, 170 71 Solna/Bergshamra.

Ålder: Från 10 år och uppåt. Vid behov av mycket stöd vill vi att förälder eller assistent medföljer under aktiviteten.  

Pris: 1000 :- , 9 tillfällen. Info om hur/var inbetalning sker kommer inom kort. 

Anmälan: Info@aktivis.se  

Övrigt: Alla måste ha giltig hemförsäkring