Aktivis Sport Camp

Aktivis Sport Camp är ett dagläger som vänder sig till barn och unga med behov av särskilt stöd som vill idrotta och träffa nya kompisar. På Aktivis Sport Camp får ungdomarna testa på många olika utomhussporter. Målet är att ha kul tillsammans och finna glädjen i att idrotta.

Aktivis sportcamp 2020 uteblir

Mer tråkiga nyheter. Vi kommer inte att bedriva Aktivis sportcamp i sommar. Vi kände att det är väldigt oklart kring COVID19 och behövde ta ett beslut. Vi är rädda om er och oss själva i dessa tider. Men vi blickar framåt och håller oss informerade som alla andra och laddar inför hösten och vårterminen 2021. 

Aktivis Sport Camp 2019

Vilken fantastiskt vecka på Aktivis sportcamp. Vi svettades i värmen hela veckan men vi gav aldrig upp. Vi körde hinderbana, styrketränade, spelade fotboll, handboll, basket, boxades, intervallade, hoppade längdhopp, sprang 100 m, lekte lekar och badade varjedag.

Deltagarnas glada humör och kamratskap mot varandra gör att det blir roligt att idrotta tillsammans, ni bidrar med "mer liv i rörelse" och det är vårat mål på Aktivis. Det vill vi på Aktivis tacka er för. 

Vad är Aktivis Sport camp ?

Nu har barn och unga chansen att tillsammans med oss på Aktivis vara med och idrotta en hel vecka på Aktivis Sport Camp. Aktivis Sport Camp är ett dagläger och vänder sig till ungdomar med behov av särskilt stöd, är du mellan 12-18 år och idrottsintresserade då ska du söka till Aktivis Sport Camp 2018.

Det kommer finnas möjlighet att testa på en mängd olika utomhusidrotter såsom bollsporter, nätsporter, kondition- och styrketräning samt simning. Målet med de olika aktiviteterna är både att ha kul tillsammans med vänner men även att hitta glädjen i idrottandet. Att delta i Aktivis Sport Camp kräver inga idrottsliga förkunskaper. De olika idrotterna kommer att anpassas efter gruppens önskemål och idrottsliga kunskaper. Givetvis kommer varje deltagare att delta utifrån sina egna förutsättningar. 

 

Tid: Sportcamp 2020 uteblir.

Var: Bergshamra, Solna.

Samlingsplats: Bergshamra, Järvstigen 18, Solna.

Målgrupp: 12-18 år. Om deltagarens behov av särskilt stöd är stort behöver deltagaren ha med sig en resurs till sportcamp. Resursen betalar 500 kr för att äta, fika och gå på aktiviteterna under hela veckan. 

Ledare: Ledarna som finns på plats är utbildade, engagerade och har lång erfarenhet både inom idrott och i arbetet med barn och unga med behov av särskilt stöd.

Kostnad: Sportcamp: Hela veckan ...... kr. I priset ingår lunch, mellanmål och dryck samt inträde till aktiviteter.  

Antal deltagare: 12 st deltagare.

Anmälan: Anmälan är Öppen

Betalning: Efter att er anmälan blivit bekräftat till Sportcamp, då kommer vi be er betala in.

Frågor: info@aktivis.se

Övrigt: Utrustningslista, Schema för veckan samt information skickas ut via mail efter anmälan. Alla deltagare måste ha giltig hemförsäkring.

Det behövs inte ett LSS-beslut för att delta på lägret.