Vill du sponsra Aktivis?

Genom att sponsra Aktivis hjälper du barn och unga med särskilt stöd till en bättre hälsa och vardag. Genom våra aktiviteter får deltagarna motion, nya vänner men framför allt, ha roligt tillsammans.

Vill du blir vår samverkanspartner eller sponsra någon av våra aktiviteter? Skriv till oss på info@aktivis.se. Du får givetvis synas här på hemsidan och i våra andra informationskanaler.

Vi och barnen har tacksamt tagit emot sponsring från flera företag i Sverige, allt från gympapåsar, vattenflaskor till 100% gratis glasögon.

Sponsor till Aktivis sportcamp 2018 

Vi är jätteglada att presentera Delectus Assistans som 2018 sponsrar Aktivis sportcamp. Tack för att ni hjälper till och skapar mer liv i rörelse.

Tack Smarteyes

Under 2016 har vi fått 10 kuponger från Smarteyes. Kupongerna innehåller 100% gratis glasögon hos Smarteyes. Vi har fått förmånen att dela ut dessa kuponger till 10 deltagare under 2016.  Tre st deltagare från Aktivis varit hos Smarteyes och hämtat ut valfria glasögon. De är väldigt nöjda, glada för denna gåva och tackar så mycket. 

Vi på Aktivis vill också tacka Smarteyes för deras bidrag och deras vilja att hjälpa till. 

Viggo Foundation+ Aktivis Klasskiern = Sant

Vi avslutar 2016 med att få äran att samverka med Viggo Foundation. Viggo Foundation och Aktivis Klassikern kommer att gå samman och bilda Viggo Klassikern. 

Vi kommer tillsammans kämpa för fler träffpunkter och hälsosamma utmaningar och bidra till "mer liv i rörelse". Ett steg i rätt riktning är att samarbeta kring Klassikern och dess utmaningar. Vi erbjuder idag Bowling, Friidrott och Terränglöpning. Dessa tre utmaningar utgör tillsammans klassikern och det går att anmäla sig till detta på info@aktivis.se

Läs mer om Klassikern och anmäl dig här

Sponsorer och samverkanspartners

2017 års Aktivis Sportcamp sponsrades av Delectus Assistans. 

2016 års Aktivis Sportcamp som genomfördes V.31 sponsrades av Passkollen.

2016 års Klassiker sponsrades av företagen Emric och FSG. Prissponsorer var Löplabbet samt Salming.