Idrottstimmen

Nu har barn, unga och vuxna chansen att tillsammans med oss på Aktivis vara med och idrotta på söndagar. Idrottstimmen är en plats för lek och rörelse. Detta vänder sig till idrottsintresserade barn, unga och vuxna med behov av särskilt stöd.

Anmäl er till idrottstimmen VT 2019

Det kommer finns möjlighet att testa på en mängd olika idrotter så som bollsport, nätsport, lek, konditions- och styrketräning. Målet med de olika aktivteterna är både att ha kul tillsammans med vänner men även hitta glädjen i idrottandet. Att delta i idrottstimmen kräver inga idrottsliga förkunskaper. De olika idrotterna kommer att anpassas efter gruppens önskemål och kunskaper. Givetvis kommer varje deltagare delta utifrån sina egna färdigheter.

Idrottstimmen bedrivs under terminerna. Vill du veta mer? Skriv till oss på info@aktivis.se

Information för VT-2019

När: Idrottstimmen startar 31 mars - 9 juni. Söndagen den 21 April uteblir pga. Påsken. 

Anmälan: info@aktivis.se , ange vilket grupp som passar er. Anmälan tas emot efter årskiftet.

Plats: Järvstigen 18, Bergshamra Solna. 

Grupp Miniorer: 

kl. 10.00-11.00, för barn 6-9 år. För barn med behov av extra särskilt stöd vill vi att föräldrar eller assistent deltar under idrottstimmen. 

Max antal deltagare miniorerna : 10 st. 

Grupp Juniorerna:

kl. 11.10-12.10 för barn /ungdomar 10-17 år. För barn med behov av extra särskilt stöd vill vi att föräldrar eller assistent deltar under idrottstimmen. 

Max antal deltagare Juniorerna : 20 st 

Grupp Seniorer:

kl. 12.10-13.10 för barn /ungdomar 18-99 år. För vuxna med behov av extra särskilt stöd vill vi att föräldrar eller assistent deltar under idrottstimmen.

Max antal deltagare Seniorerna: 20 st

PrisMedlemskap i föreningen Aktivis: 200 kr/år      Idrottstimmen VT- 19: 1000 kr 10 tillfällen/termin. 

Betalningsinformation: Bankgiro: 5338-3568, Skriv ert NAMN vid inbetalning. 

Övrigt: Aktiviteterna bedrivs utomhus. Alla deltagare måste inneha giltig hemförsäkring. Om ni är nya inför idrottstimmen så kan ni prova en gång hos oss och känna er för.