Idrottstimmen

Nu har barn och unga chansen att tillsammans med oss på Aktivis vara med och idrotta på söndagar. Idrottstimmen är en plats för lek och idrott. Detta vänder sig till idrottsintresserade barn och unga med behov av särskilt stöd.

Våra Fantastiska ledare som driver idrottstimmen

Anmäl er till Idrottstimmen

Det kommer finns möjlighet att testa på en mängd olika idrotter så som bollsport, nätsport, lek, konditions- och styrketräning. Målet med de olika aktivteterna är både att ha kul tillsammans med vänner men även hitta glädjen i idrottandet. Att delta i idrottstimmen kräver inga idrottsliga förkunskaper. De olika idrotterna kommer att anpassas efter gruppens önskemål och kunskaper. Givetvis kommer varje deltagare delta utifrån sina egna färdigheter.

Idrottstimmen bedrivs under terminerna. Vill du veta mer? Skriv till oss på info@aktivis.se

Information för HT-2018

När: Mer info om HT 18 kommer inom kort.

Plats: Bergshamra skola, Hjortstigen 1.

Miniorer: kl. 10.00-11.00, för barn 6-9 år. För barn med behov av extra särskilt stöd vill vi att föräldrar eller assistent deltar under idrottstimmen. 

Max antal deltagare miniorerna : 10 st. 

Juniorerna:

kl. 11.10-12.10 för barn /ungdomar 10-18 år. För barn med behov av extra särskilt stöd vill vi att föräldrar eller assistent deltar under idrottstimmen. 

Max antal deltagare Juniorerna : 20 st 

Anmälan: info@aktivis.se , ange vilket grupp som passar er.

Pris: 1000 kr för Vårterminen, 8 tillfällen, betalningen är bindande. Sista betalningsdag 10 mars. Om ni är nya inför idrottstimmen så kan ni prova en gång hos oss och känna er för.  

Övrigt: Aktiviteterna bedrivs utomhus. Alla deltagare måste inneha giltig hemförsäkring.

Betalningsinformation: Bankgiro 541-7415. Ange namn på aktiviteten samt namn på deltagare vid betalning.