Hur ansöker jag till Aktivisfonden?

Aktivisfonden startades år 2015 och det första insamlingsåret var 2015 -2016. Fondens totala summa kommer att förvaltas/investeras med låg risk och avkastningen från det första investeringsåret (2016) kommer att kunna delas ut till sökande i februari år 2017. Den summa som samlas in under det andra insamlingsåret, 2016 – 2017, kommer förvaltas/investeras under år 2017 och avkastningen från fonden kommer att kunna delas ut i februari år 2018 osv. Maxbeloppet per ansökan är 5.000 kr.

Vem kan söka? Aktivisfonden har som mål att ekonomiskt stödja barn och ungdomar med särskilda behov som vill prova på och utveckla sin förmåga inom idrott med målet att må bättre, leva lite sundare och träffa vänner som delar intresset att idrotta och röra på sig. Ansökan kan både individer, familjer, events och föreningar som arbetar med eller för barn med särskilda behov.

När kan jag söka ? En ansökningsblankett finns tillgänglig på denna sida. Ladda hem bilden "Aktivis hjälpen" skriv ut och skicka in till adressen på ansökan.  Ansökan 2018 kommer att finnas tillgänglig på Aktivis hemsida from. den 1/10-18 tom. 31/12-18. 

Beslut om vilka ansökningar som skall beviljas bidrag gör bidragskommittén i Aktivisfonden. Besluten går ej att överklaga.

Ansökningstiden är årligen från den 1:e oktober till den 31:a december. Ansökningar som inkommer efter den 31:a december behandlas ej.

Svar på ansökningarna kommer att erhållas i senaste den 28:e februari.

För info:  Aktivisfonden@aktivis.se 

Varmt välkommen med din ansökan fr.o.m 1:a oktober.

Ladda hem Aktivis Hjälpen nedan och skriv ut.