Nu är den här igen, Viggoklassikern i samarbete med Aktivis. En klassiker för alla barn, ungdomar och vuxna som har behov av särskilt stöd. Tillsammans med Viggo Foundation och Aktivis har ni chansen att genomföra en riktig utmaning. En gång om året anordnas klassikern i tre olika grenar.

Anmäl dig nu till Viggoklassikern 2018

För att erövra medalj ska du delta i Viggoklassiker tre olika utmaningar under ett år, bowling, friidrott och terränglöpning.
Viggoklassikern är anpassad för alla som har behov av särskilt stöd och du väljer själv om du vill vara med i hela Viggoklassikern tre utmaningar eller endast en eller två av dem.
Målet är att vi ska ha kul genom att idrotta tillsammans med gamla och nya kompisar.
Låt inget stoppa dig. Hitta hur du anmäler dig nedan.  

Viggoloppet

Utmaning 3  Viggoloppet
Viggoloppet presenteras i samarbete med Kistaloppet och Löparakademin
INFO:
Samling: 10:30 vid Viggo Foundation / Aktivis tältet vid Jan Stenbecks torg utanför Kista Galleria
Datum: Lördag 22 september
Starttid: 11.00
Loppets längd: 2 km
Pris: Gratis för alla deltagare 

Övrigt:   Viggoloppet är en del av Viggoklassikern 2018, men går självklart att springa även om man inte deltagit i de andra två utmaningarna. Alla som deltar får medalj och diplom !

Anmälan: via mail och märk ämnesfältet: Viggoloppet och maila namn + personnummer på de som vill delta och maila till:   Viggofoundation@gmail.com
Övrigt: Alla deltagare måste inneha giltig hemförsäkring.


FRIIDROTT

Utmaning 2 Friidrott  

När: Fritidrotten är avslutad. 

Plats:  Trollbäckens IP 

Skolvägen  33                135 55  Tyresö


Bowling

48 st bowlare deltog under första utmaningen i Viggoklassikerns första del. Många strikes och många skratt men framför allt mycket liv i rörelse. Nu ser vi fram emot Viggoklassikerns andra del friidrott.  

När:  Bowlingen är avslutad

Plats:  Newbowl center, Gullmarsplan Newbowl.se

Simlångsvägen 50
120 39 Årsta.

 
 

Gren 3: Viggoloppet 2017

Viggoloppet ! vilken härlig energi det var i hagaparken och vilka kämpar som tog sig runt den 1,5 km långa terrängbanan vissa av sprang tom. med två varv. Jätte kul att få vara en del av detta och sprida mer liv i rörelse. 
 

Gren 2: Friidrott 2017

Då var friidrotten här. Massor av idrottssugna barn/ungdomar och vuxna kom till Lidingövallen för att anta Viggoklassikerns andra del Friidrott. 

Efter att ha delat ut massor av snygga T-shirts samlade vi ihop oss. Alla startade med ett rafflande 60 m lopp då alla sprang för glatta livet. Efter detta var det tid för längdhopp och kulstötning. Långa stötar och många härliga hopp i sandlådan resulterade i många härliga skratt, idrotta är ju fantastsikt kul ! Vi asvlutade hela kalaset med en MAX start på 400 m. 
Bra jobbat allihop! Hoppas vi ses igen på Viggoloppet den 16 september .
prev next

Gren 1: Bowling 2017

42 st taggade bowling stjärnor dök upp på Lidingö Super Bowl. Vilken bowling det blev och vilken glädje vi fick uppleva. Diplom delades ut, guldmedaljer till alla deltagare och en fin T-shirt.
Tillsammans med Viggofoundation fick vi uppleva en fantastiskt bowling dag. Nu tar vi nya tag i Viggoklassikern och laddar om inför friidrotten på Lidingövallen. Tack alla som kom idag och bidrog till mer liv i rörelse.